вторник, 8 септември 2015 г.

Есенно


Привет !Имах огромното желание да направя малко по-богата картичка за рожден ден, както една позната ме помоли,но на някой етап от направата и нещата някак от само себе си се обърнаха и в крайна сметка се получи тази есенна картичка.Може би "дървената" дизайнерска  хартия и избраната от мен цветова гама,характерна за есента , прецакаха  така да се каже,основната идея ,но от желанието остана само "богата" и още един час работа върху нова картичка, вече точно за рожден ден:).Не че тази не става за този повод, но някак не бях убедена ,че ще се приеме подобаващо :).Но пък с удоволствие ще я включа в http://cardsaddicted.blogspot.bg/2015/09/271.html и http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/.

5 коментара:

  1. Много есеено цветна и красива е, Поли.

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошни топли есенни цветове.Чудесна картичка Поли!

    ОтговорИзтриване
  3. Now that is what I call colourful! Sp beautiful! Love it. Thanks for playing along Simon Says Stamp Make it Colourful Challenge! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е картичката! Комбинацията от цветове и елементи я прави много свежа и весела и въпреки това типичната за есента нотка на меланхоличност си е налице. Получило се е страхотно балансирано съчетание. Благодаря ти за невероятния резултат и включването му при Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване
  5. Изобилие и есенни тонове, браво, създаваш ми настроение!!!

    ОтговорИзтриване