петък, 23 декември 2016 г.

За приятелите / For friends

Весели Коледни и Новогодишни Празници !Нека празничното настроение ,вярата в доброто и вълшебството  са с вас всеки ден ! И понеже това е последната ми публикация за тази година ,искам от сърце да ви БЛАГОДАРЯ че ви има, че сте толкова прекрасна част от ежедневието ми и пълните душата ми с толкова красота и позитивизъм!
За финал ще ви споделя ,че тази година наистина успях да кажа БЛАГОДАРЯ и във вид на картички и ръчно изработени подаръчета .Те естествено са недостатъчно имайки в предвид ,че съм благословена да имам страхотно много хубави хора около себе си, а нямам физическа възможност да направя около ..... петдесет по груби сметки (извинявам се на останалите, за които ще се сетя след малко :)) за всички.Но на фона на минали години когато въобще не успявам да стигна до този момент, днес определено се чувствам доволна от себе си.
И това е първата картичка, която направих с идеята да е едновременно коледно-новогодишна -празнична и да казва просто" Благодаря, че те има".






И понеже идеята ми хареса, това което се получи също ,направих и тези


които също отидоха при близки и приятели.
Пожелавам и на вас толкова много готини приятели ,колкото имам аз ,че и повече !Бъдете щастливи:)
http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/12/321.html                                           
http://www.simonsaysstampblog.com/mondaychallenge/                                    

7 коментара:

  1. Поздравления,Поли, за красотата, която даряваш!Бъди здрава , нека не стихва творческия ти ентусиазъм и през новата година!!!Весела Коледа!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито Рождество, Поли!
    Браво на теб за подаръчетата! Аз и тази година не успях.
    Пожелавам ти много здраве и успехи през НГ!

    ОтговорИзтриване
  3. Поли, Честита Коледа!
    Желая ти още много пъти по толкова готини хора, които да те заобикалят. Бъди все така вдъхновена и сътворявай красота за да ги радваш.

    ОтговорИзтриване
  4. Поли, всичките са фантастични! Гордея се, че имам честта да притежавам една от тези красоти! Весело посрещане на Новата година! Прегръдки...

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасни! Весело посрещане на Новата година и продължавай и в следващата да ни радваш с красоти! ♥

    ОтговорИзтриване
  6. Such an elegant and beautiful project...it's gorgeous! Thank you so much for sharing and for joining us over on the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog... :)

    ОтговорИзтриване